Skeittileiri 2021

H U O M !
Kesän 2021 Skeittileirit ovat loppuunmyytyjä!
–> KLIKKAA NETTIKAUPPAAN! <–

Leirit järjestetään Eläintarhan ja Kontulan skeittiparkkien yhteydessä järjestettävien Skeittikontti-hankkeiden yhteydessä. Tsekkaa Skeittikontin ilmaiset skeittikoulut joka tiistai ja torstai klo12-14 kesä-heinäkuussa!

—–

Skeittileiri 2021 info:

Eläintarhan ja Kontulan Kelkkapuiston skeittiparkilla järjestetään ensi kesänä neljä viiden päivän skeittileiriä.
Leirit ovat osa toista kesää toimivaa Skeittikontti hanketta.

Leiri on suunnattu 9-15-vuotiaille, mutta yläikärajaa ei ole.
9-vuotta nuorempien kohdalla päätös tehdään tapauskohtaisesti.

Skeittiparkit toimivat leirin tukikohtana. Parkeilla on monipuolisesti skeitattavaa kaikille ja alue on viihtyisän puiston ympäröimä. Ne ovat myös helposti lähestyttävissä julkisten avulla.

Skeittikontilla, joka on “skeittaajien oma nuokkari”, leiriläiset voivat ladata puhelimet, täyttää vesipullot ja jättää tavaroita säilytykseen.

Leirillä vieraillaan myös lähialueen muissa parkeissa. Riittää kun taskussa on matkakortti tai taskurahaa matkoja varten. Ruokailu hoidetaan yhteisellä kauppareissulla omilla rahoilla ja eväät syödään skeittiparkilla. Jos sataa niin etsitään suojaa ja jatketaan skeittaamista.

Leirin loistavat opettajat Sakari Leskinen 19v ja Eemi Ahonen 27v ovat molemmat huippuskeittareita ja heillä on kokemusta työskentelystä nuorten parissa. Luvassa on hyviä yhteisiä sessioita positiivisessa ilmapiirissä, jossa kaikkia kannustetaan.

Leiriläisistä otetaan ryhmäkuva ja erikseen jokaisesta skeittikuva. Kuvat ottaa Eltsussa samaan aikaan toimivan Skeittikontin ohjaaja-valokuvaaja Kalle Keskinen. Kuvat toimitetaan jokaiselle leiriläiselle ennalta annettuun sähköpostiosoitteeseen heti leirin päätyttyä.

Leirin hinta 160€

H U O M !
Kesän 2021 Skeittileirit ovat nyt myynnissä!
–> KLIKKAA NETTIKAUPPAAN! <–

Jos kaipaat lisätietoja, laita meille sähköpostia:
helridecollective@gmail.com